PAJZS-ŐR TEAM SECURITY KFT.

Több éves szakmai tapasztalattal, Önökért!

Rólunk

Alapvető küldetésünk a segítségnyújtás a Megbízónk számára a vagyona megőrzésében, kulturált munkavégzés mellett, szakmai megalapozottság biztosításával, élőerő alkalmazásával.

Célunk a Megbízónk tehermentesítése az őrzés-védelemmel kapcsolatos gondok alól, és a zökkenőmentes, zavartalan működés biztosítása számára. A kölcsönös bizalom és a diszkréció jegyében valósul meg az együttműködés Megbízónk és cégünk között.

Cégünk fő tevékenységére nézve rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással, mely az anyagi jellegű károkért kártérítési lehetőséget biztosít.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Megbízóval való rendszeres kapcsolattartásra.Legfőbb értékeink a szakmai megalapozottság, a rendszeresség és az elhivatottság, melyet munkatársainktól, alkalmazottainktól is elvárunk.

Szolgáltatásaink mind magasabb színvonalú ellátásához szükséges technikai eszközeinket permanensen fejlesztjük.Támogatjuk a folyamatos képzést annak érdekében, hogy munkatársaink szakmai felkészültségüket és tudásukat a legmagasabb színvonalon tartsák, Megbízóink legnagyobb megelégedésére.

Az őrzésre való specifikációt követően a Megbízók igényeinek hatékony kielégítése az évek során azt eredményezte, hogy feladat-orientált struktúra került kialakításra cégünknél. Az élőerős őrzésen belül a munkaterületeket két részre bontottuk.Cégvezetőnk felel a kapcsolattartásért, az emberi erőforrás-gazdálkodásért, és az üzletvitel rentabilitásáért. Ezen kívül szakmai irányítóként felel a munkaterületek védelmének ellátásáért, a kivonuló- és járőrszolgálatokért.Területi vezetőnk a rendezvények biztosításáért, a személyvédelmi feladatok ellátásának megszervezéséért illetve a telephelyek vagyonának megóvásáért felel.

Cégünket a mosonmagyaróvári székhelyünkről irányítjuk. Vezetőink rendelkeznek minden, a színvonalas szolgáltatáshoz szükséges szakmai képzettséggel, gyakorlattal. Cégvezetőink adják ki az utasításokat, majd ellenőrzik azok végrehajtását, a tulajdonosi kör döntései alapján. A szolgálatvezető, a területi vezető és az ügyvezető, valamint a Megbízó részéről az általa kijelölt személy rendelkezik ellenőrzési jogkörrel.Csoportvezető az a személy- és vagyonőr, akit a szolgálatvezető jelöl ki a szolgálatot teljesítő őrök közül. A csoportvezetőknek – mivel közvetlen napi munkakapcsolatban állnak a Megbízóval vagy az általa kijelölt személlyel – kötelességük heti beszámolót készíteni a szolgálatvezető felé. A cég döntési mechanizmusa gyors és rugalmas, mindig a Megbízó elvárásaihoz, érdekeihez alkalmazkodik.

Küldetésünknek tekintjük Megbízóink hosszú távú ellátását, vagyonuk, rendszerük biztonságának biztosítását.

Üzenetküldés

Elérhetőség

Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár
Szent István k. u. 32. Fsz. 3
+36 20 314 65 10
info@pajzsor.hu
H-P: 09.00 - 17.00
Cégvezető: Horváth György ügyvezető