PAJZS-ŐR TEAM SECURITY KFT.

Több éves szakmai tapasztalattal, Önökért!

Élőerős őrzés

Security2 628Az őrzés-védelmi feladatok ellátásához szükséges jogszabályok, egyéb szabályzatok és szolgálati információk ismerete elengedhetetlen az őrök részéről.

A vagyonbiztonságot sértő cselekmények megakadályozása, megelőzése érdekében őreink minden tőlük telhető megengedett, jogszerű módon eleget tesznek őrzési feladataik maradéktalan ellátásának.

A szabályos munkavégzés ellenőrzése, illetve a munkavédelmi előírások betartása és betartatása minden kollégánk általános feladata. Vagyonőreinket hetente több alkalommal véletlenszerűen ellenőrizzük, mely kiterjed az éberségre, ápoltságra, a formaruha tisztaságára, valamint a szoftverek és nyomtatványok megfelelő kezelésére.

 

  • Objektumok, telephelyek őrzése

Telephelyek és objektumok őrzésében a Megbízó igényei szerinti munkafolyamatokat látják el őreink. A Megbízó és/vagy partnerei a be- és kiszállításkor a biztonsági őröknek bemutatják a bizonylatokat, annak tartalmát az elvárható anyag-eszköz- és áruismeret alapján az őrök ellenőrzik, így nyomon követhető a kivitelezők, alvállalkozók nagyobb értékű eszközeinek mozgatása.

A tételes őrzésre átvett eszközöket elkülönített – egyszer használatos, egyedileg sorszámozott plombákkal – lezárt területen őrizzük.

Telephelyen például az őrök feladata a belépni kívánó dolgozók szondáztatása. Fontosnak tartjuk, hogy már a beléptetésnél is különös odafigyelés történjen az őrök részéről a belépni szándékozó személyek magatartására. E tevékenység éberséget és odafigyelést, valamint precizitást sugall a belépni szándékozó felé. A kilépő dolgozók detektálása, ruházatuk és csomagjuk átvizsgálása, tehát a széleskörű, mindenre kiterjedő kontroll érdekében alapvető követelmény a határozott fellépés, de udvarias magatartás az őrök részéről. A szolgálatot ellátó biztonsági őrök feladatkörébe tartozik a területen elhelyezkedő objektumok zártságának ellenőrzése is. Lényeges egy-egy esemény kivizsgálása során a konzekvenciák levonása, a preventív intézkedések bevezetése, valamint a vagyonőrök által foganatosított intézkedések mielőbbi dokumentálása.

A szolgálat során meghatározott időközönként kerül sor a járőrözésre, melyet egy velünk szerződésben álló cég GPS alapú rendszere segít, illetve elektronikusan dokumentál.

A portaszolgálatot ellátó őrök feladata a személy- és járműforgalom – a ki- és beléptetés, valamint bizonylatok alapján az áruforgalom ellenőrzése, és megbízás esetén a kulcsok kezelése.

A biztonsági szolgálatot teljesítő őr átveszi és továbbítja a leveleket, küldeményeket, kezeli a telefonközpontot, az informatikai és irodatechnikai eszközöket, felügyeli a biztonságtechnikai rendszereket és használatukat.

Az elektronikus rendszerek portára beérkező jelzései alapján az őrök kötelezettséget vállalnak a különböző – rendkívüli eseményekre előírt – intézkedések megtételére.

 

  • Rendezvénybiztosítás

Megbízóink különböző programjainak, rendezvényeinek biztosítása. A helyszíneket előzetesen átvizsgáljuk, a peremvonalakat őrizzük. Rendezvény kezdetétől ellenőrizzük a belépési-tartózkodási jogosultságokat, és technikai eszközök segítségével megakadályozzuk a közbiztonságra veszélyes– tiltott – eszközökkel történő belépést.

Az őrzött területen feladatunk a rend fenntartása, emellett biztosítjuk a védett személyek, előadók testi épségét, felügyeljük, és igény esetén koordináljuk a kisegítő, lebonyolító személyzet mozgását, illetve magatartását.

 

A SZOLGÁLATOT TELJESÍTŐ ŐRÖK FELSZERELÉSE

Formaruha

  • Fehér ing, valamint fekete nadrág
  • Fekete galléros póló, fekete pulóver, fekete gyakorlónadrág és fekete kabát
  • Kiegészítők: láthatósági mellény, kitűző

Eszközök

  • Akkumulátoros keresőlámpa
  • URH és mobiltelefon
  • Őrjárat ellenőrző modul (CheckingSystem)
  • Rendszeresített védelmi eszközök (kérésre)

Üzenetküldés

Elérhetőség

Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár
Szent István k. u. 32. Fsz. 3
+36 20 314 65 10
info@pajzsor.hu
H-P: 09.00 - 17.00
Cégvezető: Horváth György ügyvezető