Services

  • Security guarding

   Security guarding

   Az őrzés-védelmi feladatok ellátásához szükséges jogszabályok, egyéb szabályzatok és szolgálati információk ismerete elengedhetetlen az őrök részéről...
  • Park maintenance

   Park maintenance

   Kertészeti, udvar-karbantartási feladatokat is végzünk (fűnyírás, gyomirtás, metszés), melyhez rendelkezünk ...
  • Cleaning

   Cleaning

   A Megbízó igényei szerint vállaljuk irodák, műhelyek, üzemcsarnokok, gyárak, társasházak, üzletek, üzletközpontok, sportlétesítmények és egyéb ...
  • Packing

   Packing

   Kisebb és nagyobb méretű termékek dobozolása, csomagolása megbízóink kérése alapján.
  • Private investigation

   Private investigation

   Magánnyomozás személyes és céges ügyekben, teljes diszkrécióval.
  • Alarm systems

   Alarm systems

   Vállalati riasztórendszerek, kamerarendszerek kiépítése

   Dear Prospective Partner!


   perfectKérnénk, tekintse át bemutatkozó dokumentumunkat, mely válaszol arra a kérdésre, hogy a vagyonvédelemmel foglalkozó vállalkozások közül miért a Pajzs-Őr Team Security Kft. a legmegfelelőbb az Önök számára.

   Cégünk vezetői több mint tíz éve tevékenykednek a vagyonvédelem területén. Az ország egész területét lefedő kapcsolatrendszerrel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

   Vállalkozásunk célja, hogy a vagyonvédelmi tevékenységek, azon belül elsősorban az élőerős őrzés területén, professzionális módon végezzük tevékenységünket. Ebben segítséget nyújt a szabálysértési törvény módosítása, a jogos védelmi helyzet köreinek kiszélesítése, egyértelművé tétele, mely határozott és hatékony fellépést enged a vagyonőröknek, jogi hátteret biztosítva az anyagi javak védelmére.

   A létrehozott kiválasztási rendszerünknek köszönhetően szelektálni tudjuk a munkára jelentkező vagyonőröket.

   Őreink több éves szakmai tapasztalattal, büntetlen előélettel rendelkező munkavállalók. Alkalmazásuk során előnyt jelent valamely védelmi szervnél szerzett tapasztalat.

   A vagyonőrök munkába állásával párhuzamosan kialakítjuk azt az információs rendszert –ami, tartalmazza az alkalmazott kommunikációs csatornákat, jelentési kötelezettségeket -, mellyel az aktuális feladatok és az esetleges problémák azonnal kezelhetők.

   Vagyonőreink munkáját a hatékonyság növelése és a Megbízó elvárásainak kifogástalan teljesítése érdekében technikai eszközökkel segítjük.

   Megítélésünk szerint vagyonvédelmi tevékenységünk hatékonyságát jelentős mértékben megnöveli az őrjárat-ellenőrző készülék használata, ezért vállaljuk a rendszer telepítését.

   A rendszer vizsgálata alapján készült dokumentációkat és kimutatásokat, a munkavégzést követő napon (folyamatos munkavégzés esetén minden nap) a Megbízó által kijelölt kapcsolattartó személynek elektronikusan megküldjük.

   Engedje meg, hogy a továbbiakban részletesen bemutassuk fő tevékenységi körünket, referenciáinkat, a rendelkezésünkre álló technikai eszközöket, valamint kiegészítő szolgáltatásainkat.

   Sending a message

   Contact

   Registered office: H-9200 Mosonmagyaróvár
   St. István K. St. 32. gf. 3.
   +36 20 314 65 10
   info@pajzsor.hu
   Mo-Fr: 09.00 - 17.00
   Managing director: György Horváth